Chefs Menu.

3 Gangen tasting

proeverij | 3 gerechten | wisselend

44,5

4 Gangen tasting

proeverij | 4 gerechten | wisselend

54,5

5 Gangen tasting

proeverij | 5 gerechten | wisselend

64,5

Koud.

Zee.

Geelvin Tonijn

Ceviche van tonijn | Pani-puri gevuld met Tartaar van tonijn | Frisse groentjes | Wasabi parfait | Tomasu soja gel   

15

Garnalen

Madagaskar garnalen | Gebrande avocado | Groene appel | Groene kruiden | Karnemelk | Sesam kletskop

14

IJsselmeer Paling 

Gerookte paling | Geroosterd brioche brood | Salsa Verde | Mierikswortel | Crème fraîche | Noordzee kaviaar 

16

Oosterse Steak Tartaar

Bavette met het mes gesneden | Rijst krokant Miso crème | Duindoornbes gel |         Kokos schuim | Krokante uitjes

14

Land.

Botermalse Kalfshaas

Tataki van kalfshaas | Pani-puri gevuld met filet american van kalfsvlees | Oosterse vinaigrette | Frisse groentjes

15

Thom Kha Kai

Thaise kippensoep | Kokos | Citroengras | Kip  Gamba

12

Vega.

Burrata

Gemarineerde buffalo burrata | Gepofte rode bietjes | Gebrande Amsterdamse uitjes | Zuurdesem krokant 

15

Eekhoorntjes Brood

Pana cotta van eekhoorntjes brood | Kletskopje van parmezaan | Medjoul dadel | Zoetzure pompoen 

13

Hoofdgerechten.

Zee.

Kabeljauw

Rugstuk van kabeljauw | Hazelnoot boter | Tartaar van coquilles | Wilde spinazie | Beurre blanc

30

Neustong

Gebakken neustong filet | Gerookte IJsselmeer paling | Gestoofde koolrabi | Schuim van gezouten citroen

28

Scampies 

Geroosterde grote garnalen | Gnochi | Gepofte puntpaprika | Schuimige kreeften saus

26

Land.

Tournedos & Ossenstaart

Gebakken ossenhaas | Gestoofde ossenstaart | Parmezaan madeleine | Bordelaise saus

34

Draadjesvlees

Zacht gegaard kalfssukade | Rouille van zoete aardappel | Tarte tatin van rode ui | Albufera saus

26

Rib eye 250 gram

Zacht gegaard kalfssukade | Rouille van zoete aardappel | Tarte tatin van rode ui | Albufera saus

31

Vega.

Knolselderij

Gebraad van knolselderij | Duxelles | Parmezaan  | Truffel ravioli | Oude aceto balsamico 

24

Fles Pompoen

Rendang van pompoen | Sticky tempeh | Kimchi Shin-take | Zoetzure BQQ komkommer 

24

Sides.

Bourgondische Frieten

Verse Friet | Mayonaise

5

Truffel Parmezaan Frieten

Verse Friet | Truffelmayo | Parmezaanse kaas

7

Ceasar Salade

Little gem | Dressing | Tomaat | Croutons | Parmezaan

6,5

Groene Asperges

Groene Asperges | Pesto | Parmezaan

8

Zoet & Kaas.

Bourgondisch delight

Parfait van pure chocolade | Mousse van ruby chocolade | Panna cotta witte chocolade | Chocolade gold genache 

10

Rabarber Mojito 

Gekonfijte rabarber mojito | Mille-feuille | Creme suisse | Dubbel vanille ijs 

10

Fromagerie 

Hollandse kaas | Perengelei | Brood van Beckhoven | 3, 5, 6 soorten

v.a. 9

Yoghurt en Passie

Diverse smaken en structuren van yoghurt | Passievrucht | Dolce de leche ijs

10

Scroppino

Citroensorbet ijs | Cava | Vodka | Limocello

8,5

Heer en beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332