Chefs Menu.

3 Gangen tasting

proeverij | 3 gerechten | wisselend

44,5

4 Gangen tasting

proeverij | 4 gerechten | wisselend

54,5

5 Gangen tasting

proeverij | 5 gerechten | wisselend

59,5

Koud.

Zee.

Geelvin Tonijn

Ingelegde tonijn| Wasabi parfait | Sesam kletskop | Mini komkommer van de BBQ

15

Noorse Langoustine

Bisque van langoustine | Geroosterde Langoustines | Zuurdesem krokant | Saffraan rouille  

15

Huisgerookte zalm

Tandoori pompoensukade | Indiase hango Kimchi shiitake | Tuille van mais

15

Vega.

Mexicaanse Tartaar

Gepofte rode punt paprika | Kaffir lime Citroengras | Krokante wilde rijst

15

Ceviche Rettich

Gemarineerde rettich | Tartaar knolselderij en appel | Sjalotten compote | Duindoornbes gel

15

Land.

Oosterse Steak Tartaar

Bavette met het mes gesneden | kaffir time | citroen gras | Krokante wilde rijst 

15

Beef Tataki 

Gemarineerde diamanthaas | Shabu. Shabu | Geroosterde gamba | Krokante rijstnoedels | Miso

15

Gepekelde Eendenborst

Eendenborst | Linzen | Kumquat | Sukade van pompoen | Vadouvan crème | Kletskop

15

Warm.

Zee.

Zwaardvis en Langoustine 

Gegrilde Zwaardvis | Krokante Langoustine | Papaja Chutney | Geroosterde Padron peper | Bisque

 

18

Roodbaars a la plancha

Roodbaars filet | Hand gerolde couscous | Pompoen sukade | Gezouten citroen | Olijf

18

Mooie meid uit de Noordzee 

Schelvis op de huid gebakken | Zoete bataat | Kimchi Shi-take | Kaffir beurre blanc | Aardappel krokant

18

Vega.

Knolselderij Gebraad

Gebraden knolselderij | Sjalotten confituur | Pomme Dauphine | Jus Vegetal | Cepes Schuim

18

Rendang van Pompoen

Flespompoen | Sticky tempeh | Kaffir | Kimchi Shi-take | Gepofte rijst

18

Land.

Beef en Steak

Geroosterde Picanha | Parmezaan Gnocchi | Vinaigrette Cepes & Morrilles | Witte kool rolletjes

18

Duck and Waffle 

Gekonfijte eendenpoot | Hartige Brusselse wafel | Maple syrup | Zuurkool | Aardappel kaantjes

18

Kalfssukade 

Zacht gegaard draadjesvlees | Sjalot confiture Waldorf salade | Pomme Dauphine | Portjus

18

Bij Bourgondisch Specials.

Geroosterde Grainfed Rib Eye

250 gram

27

Stickey Ribs

Teriyaki | Krokantje uitjes | Fijne bieslook

22

Bavette 

Black Angus | 200 gram 

25

Geroosterde Chateaubriand

Black Angus | 400 gram | per 2 personen te bestellen

64

Gegrilde Tournedos 

Black Angus | 180 gram

30

Gegrilde Gambas Black Tiger

Knoflook | Rode peper | Peterselie

27

Zeebaars in zoutkorst 

Citroen | Tijm

20

Sauzen.

Beurre Cafe de Paris

3

Port jus

3

Hollandaise saus

3

Kreeftensaus 

3

Pepersaus

3

Sides.

Gebakken eendenlever

9

Surf en Turf Gamba

6

Bourgondische frieten

5

Gepofte vergeten groentes

5

Ceasar side-salad

5

Na.

Bourgondisch delight

Witte chocolade | Kumquat | Chocolade bros | Olijfolie espuma | Tuille

10

Tiramisu 

Pistache tiramisu | Limoncello sorbet | Amaretto creme

9,5

Kaasplateau

Binnen- en buitenlandse kaassoorten | vijgenjam | brood van Beckhoven | 3, 5, 7, soorten

v.a. 9

Creme Brûlée

3 bereidingen van crème brulee 

9,5

Scroppino

Citroensorbet ijs | Cava | Vodka | Limocello

8,5

Heer en beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332