Menu’s.
3 Gangen tasting 36,5
proeverij | 3 gerechten | wisselend
4 Gangen tasting 47,5
proeverij | 4 gerechten | wisselend
5 Gangen tasting 57,5
proeverij | 5 gerechten | wisselend
Signature.
Laat u verrassen door de beste ingrediënten en de creativiteit can onze chef. Daar waar alle ideeën en smaken samenkomen.
Catch of the day
dagverse vis
Steak dry aged
150 of 300 gram | 28 dagen gerijpt
Lunch.
Croque Monsieur 6,5
gruyère | boerenham | bechamelsaus
gruyère | bechamelsaus | spiegelei
gerookte zalm | tempura garnaal | avocado crème | yuzu | wakame
ossenhaas | sesam | wasabi-mayonaise | gemarineerde paddestoel | jonge krulandijvie | hoisin
roerei | truffel | Parmezaan | gekonfijte cherry tomaatjes | avocado
2 rundvlees kroketten | mosterd
buikspek | hoi-sin | koriander | kimchi
Bar Bites.
Knoflook olijven 3,5
Geroosterde tuinbonen 2
Focaccia 5,5
rozemarijn | tomatensalsa | gezouten roomboter
Nacho’s Rendang 9
indonesische rendang | rode peper | koriander | creme fraise
Charcuterie 9
serranoham | Bresola
Chicken satay 6,5
barbecue | gember | komijn | knoflook
Stickey ribbetje 8,5
ketjap | hoisin | gember
Bourgondische bitterballen 6
keuze uit rundvlees of groenten | mosterd | 6 st.
Gyoza 8
kip | vega | hoisin | 6 st.
Kaasplank 14
selectie harde kazen | zachte kazen
Bourgondische borrelplank 20
oude kaas | perenstroop | serranoham | truffel fuet | olijven | bitterballen | black tiger gamba | nacho’s
Koud.
Carpaccio“tataki style” 9
paddestoel | hoisin | sesam | edamame
Steak tartaar 12
longhaas | dooier | Savora mosterd | crostini
Gerookte zalm 12
furikake | yuzu | rode biet | komkommer
Groene Asperges 8
hollandaise | Parmezaan | crunch | gepocheerd ei
Serranoham 10
witlof | roodlof | truffel
Springroll 10
wortel | mais | edamame | tauge | wakame | tempeh
Gerookte geitenkaas 10
rode biet | rozemarijn | noten tuille
Warm.
Bisque 10
black tiger gamba | coquille | rouille | crostini
Dumplings 9
miso bouillon | konings boleet | chilijam
Black tiger gamba 10
wasabi | avocado
Geroosterd buikspek 12
kimchi
Tempura 10
brocoli | bospeen | mais | duka | koriander pesto
Kalfswang 13
knolselderij | Pedro Ximenez
Ossobuco 13
zoete aardappel | gepofte cherrytomaat
Brisket 13
bourbon glace | pompoen | crackling
Magret de Canard 13
eendenborst | pastinaak | steranijs
Coquilles 13
rode biet toffee | chorizo
Loaded fries 7
verse frites | rendang | creme fraise | rode peper | koriander
Na.
Gemarineerde ananas 9
passie vrucht | kokos | sechuan | dragon | limoen creme
Panna cotta 7,5
framboos | sterranijs | kaneel
Rabarber 8
dragon | yoghurtijs | meringue
Chocolade 8
chocolade structuren | yuzu
Creme brûlée 8
kaneel | gekarameliseerde appel | appelmousse
Sgroppino 6,5
citroensorbet ijs | cava | vodka | limocello
Kaasplateau 14
binnen- en buitenlandse kaassoorten

Heer en beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332