Menu’s.

3 Gangen tasting 36,5

proeverij | 3 gerechten | wisselend

4 Gangen tasting 47,5

proeverij | 4 gerechten | wisselend

5 Gangen tasting 57,5

proeverij | 5 gerechten | wisselend

Signature.

Laat u verrassen door de beste ingrediënten en de creativiteit can onze chef. Daar waar alle ideeën en smaken samenkomen.

Catch of the day

dagverse vis

Steak dry aged

150 of 300 gram | 28 dagen gerijpt

Lunch.

Croque Monsieur 6,5

gruyère | boerenham | bechamelsaus

Croque Madame 6,5

gruyère | bechamelsaus | spiegelei

Desem Gerookte zalm 9

gerookte zalm | tempura garnaal | avocado crème | yuzu | wakame

Desem Carpaccio 10

ossenhaas | sesam | wasabi-mayonaise | gemarineerde paddestoel | jonge krulandijvie | hoisin

Desem Roerei 8,5

roerei | truffel | Parmezaan | gekonfijte cherry tomaatjes | avocado

Desem kroket 9,5

2 rundvlees kroketten | mosterd

Vega Spring roll 12,5
spring roll | avocado | tempeh | wortel | taugé | plum sauce
Bao Bun buikspek 12,5

buikspek | hoi-sin | koriander | kimchi

Bar Bites.

Knoflook olijven 3,5

Geroosterde tuinbonen 2

Focaccia 5,5

rozemarijn | tomatensalsa | gezouten roomboter

Nacho’s Rendang 9

indonesische rendang | rode peper | koriander | creme fraise 

Charcuterie 9

serranoham | Bresola

Chicken satay 6,5

barbecue | gember | komijn | knoflook

Stickey ribbetje 8,5

ketjap | hoisin | gember

Bourgondische bitterballen 6

keuze uit rundvlees of groenten | mosterd | 6 st.

Gyoza 8

kip | vega | hoisin | 6 st.

Kaasplank 14

selectie harde kazen | zachte kazen

Bourgondische borrelplank 20

oude kaas | perenstroop | serranoham | truffel fuet | olijven | bitterballen | black tiger gamba | nacho’s

Koud.

Carpaccio“tataki style” 9

paddestoel | hoisin | sesam | edamame

Steak tartaar 12

longhaas | dooier | Savora mosterd  | crostini

Gerookte zalm 12

furikake | yuzu | rode biet | komkommer

Groene Asperges 8

hollandaise | Parmezaan | crunch | gepocheerd ei

Serranoham 10

witlof | roodlof | truffel

Springroll 10

wortel | mais | edamame | tauge | wakame | tempeh

Gerookte geitenkaas 10

rode biet | rozemarijn | noten tuille

Warm.

Bisque 10

black tiger gamba | coquille | rouille | crostini

Dumplings 9

miso bouillon | konings boleet | chilijam

Black tiger gamba 10

wasabi | avocado

Geroosterd buikspek 12

kimchi

Tempura 10

brocoli | bospeen | mais | duka | koriander pesto

Kalfswang 13

knolselderij | Pedro Ximenez

Ossobuco 13

zoete aardappel | gepofte cherrytomaat

Brisket 13

bourbon glace | pompoen | crackling

Magret de Canard 13

eendenborst | pastinaak | steranijs

Coquilles 13

rode biet toffee | chorizo

Loaded fries 7

verse frites | rendang | creme fraise | rode peper | koriander

Na.

Gemarineerde ananas 9

passie vrucht | kokos | sechuan | dragon | limoen creme

Panna cotta 7,5

framboos | sterranijs | kaneel

Rabarber 8

dragon | yoghurtijs | meringue

Chocolade 8

chocolade structuren | yuzu

Creme brûlée 8

kaneel | gekarameliseerde appel | appelmousse

Sgroppino 6,5

citroensorbet ijs | cava | vodka | limocello 

Kaasplateau 14

binnen- en buitenlandse kaassoorten

Heer en beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332