Pop-Up

De Hotspot van Den Bosch!

Welkom bij Bij Bourgondisch Pop-Up, de meest relaxte horecalocatie van Den Bosch direct gelegen aan het water! Een dosis geluk, zorgeloosheid en holiday vibes om een onvergetelijke vakantie in eigen stad door te brengen! 1 Juli t/m 5 september geopend tussen 12:00 tot 22:00.

De Hotspot van Den Bosch!

Welkom bij Bij Bourgondisch, de meest relaxte horecalocatie van Den Bosch direct gelegen aan het water! Een dosis geluk, zorgeloosheid en holiday vibes om een onvergetelijke vakantie in eigen stad door te brengen! 1 Juli t/m 5 september geopend tussen 12:00 tot 22:00.

Holiday Vibes.

Een tropisch sfeertje, ontspannen holiday vibes, cocktail in je hand en zon op je gezicht. Bij Bourgondisch is jouw vakantieadres aan het prachtige strand van De Groote Wielen. Het is je vaste stek als je even helemaal in relaxmodus wil gaan. De fotogenieke en feelgood spot waar het je aan niets ontbreekt. Laat ons je verzorgen van begin tot eind van jouw bezoek. Lekker loungen op een strandbedje, een hapje en drankje wanneer je wilt, trap een balletje voor wat actie en koel af met een duik in het water. Bij Bourgondisch trakteer jij jezelf op een vakantiedag met familie of vrienden. Instant happiness, iedereen is welkom!

Holiday Vibes.

Een tropisch sfeertje, ontspannen holiday vibes, cocktail in je hand en zon op je gezicht. Bij Bourgondisch Pop-Up is jouw vakantieadres aan het prachtige strand van De Groote Wielen. Het is je vaste stek als je even helemaal in relaxmodus wil gaan. De fotogenieke en feelgood spot waar het je aan niets ontbreekt. Laat ons je verzorgen van begin tot eind van jouw bezoek. Lekker loungen op een strandbedje, een hapje en drankje wanneer je wilt, trap een balletje voor wat actie en koel af met een duik in het water. Bij Bourgondisch trakteer jij jezelf op een vakantiedag met familie of vrienden. Instant happiness, iedereen is welkom!

Mosselen

25-08

Spare-Rib Night

26-08

Bij Bourgondisch

01-09

Silent Disco

04-09

Events.

Zeker van een plek?

Foodclub

Contact.

Boulevard – Strand de Groote Wielen

+31(0)6 261 930 51

info@restaurantbijbourgondisch.nl

Logo_PopUp_BijBourgondisch_PNG