Gastrobar Bij Bourgondisch

Gastrobar Bij Bourgondisch

Welkom.

Na vele succesvolle jaren in de catering hebben we onze horizon verbreed en zijn we een nieuw avontuur aangegaan. Naast het verzorgen van onvergetelijke cateringevenementen, hebben we sinds 2022 ook de deuren geopend van ons prachtige restaurant.

Uw culinaire avontuur begint hier.

Bij Bourgondisch nodigen we u uit om deel uit te maken van onze passie voor gastronomie. Stap binnen en ervaar een harmonieuze mix van smaken, ambiance en vriendelijke service. Uw culinaire avontuur begint hier, waar wij onze belofte aan kwaliteit, ambacht en service waarmaken.

Kom langs en laat ons u verwennen met een unieke totaalbeleving die al uw zintuigen prikkelt. Restaurant Bij Bourgondisch: waar culinaire hoogtepunten samenkomen in een warme sfeer.

Waar we voor staan.

Bij Bourgondisch gaan we elke dag tot het uiterste om onze kernwaarden te handhaven: kwaliteit, ambacht en service. Ons toegewijde team is vastbesloten om u, als gewaardeerde gast, een onvergetelijke totaalervaring te bieden. Wij geloven in het samensmelten van kleur, geur, smaak, sfeer en gastvrijheid om een buitengewone avond vol culinaire hoogtepunten te creƫren.

Kwaliteit boven alles.

Bij Bourgondisch staat kwaliteit centraal. Van zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten tot aan de presentatie op uw bord streven wij naar niets minder dan excellentie.

Ambachtelijk vakmanschap.

Onze chefs, meesters in hun ambacht, bereiden elk gerecht met passie en precisie. Het resultaat is een menu vol verrassende creaties die de zintuigen prikkelen.

Service met een glimlach.

Gastvrijheid is de drijvende kracht achter onze service. Ons attente personeel zet zich in om ervoor te zorgen dat uw avond vlekkeloos verloopt, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw culinaire reis.

Heer en beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332